Mora parken konferens

Igår var andra gången på Konferensen på mora parken. Det var ingen konferens igår så vi gjorde lite annant. Vi jobbat mest med offerter och fakturor hela dagen och hon försökte lära mig och visa hur man gör. Det var väldigt krångligt men jag börjar förstå lite nu iallafall. Jag fick också lära mig göra bokningar och testa göra bokningar för konferenser. 
Jag fick se deras uppdukning av julbord också och se lite över deras planering för helgen med olika shower och bokningar om firmafester och privatpersoner.
Jag fick lära mig mycket, mest om offerter och fakturor så nu börjar jag förstå lite grann iallafall. Caroline gav mig mycket tips om allt möjligt och vad hon använder för strategi när hon jobbade och gjorde anteckningar mm. 
Det är en mycket lärorik plats tycker jag. Man får mycket bra information av Caroline.
 
 

Mora parken konferens

Första dagen på mora parken konferens var  bra. Det pågick en konferens så jag fick hjälp till att fixa lite för den och blev visad genom salar. Jag fick inte göra så jätte mycket men Caroline berättade så mycket saker hela tiden så det kändes som jag lärde mig väldigt mycket endå. Som en lektion. Nästa gång ska jag få göra mer saker, hjälpa till å se lite med bokningar å så tror jag. 
Det känns bra.
 
 

Mora turistbyrå

Idag var sista dagen på mora turistbyrå.
Jag har fått gjort paket med tidningar som ska skickas till olika företag, skickat brev, kollat mejl och svarat på melj, sen har jag inte gjort så mycket mer. Under hela tiden har jag fått lära mig hur man gör bokningar av biljetter, och andra bokningar, hur man fixar busskort mm. Varit ett lugnt ställe men man har lärt sig en liten del iallafall.
 
 

RSS 2.0