Siljanssågen

Igår och idag var jag där till 14.
Igår höll jag på mycket med fakturor och brev, gjorde några beställningar till företaget så som pennor och liknande kontorsmaterial. Idag fick jag en guidning på själva sågverket då jag aldrig sett det förut hur allt går till så det var kul! 
Lärt mig mycket om fakturor nu så det har flutit på väldigt bra! Är nöjd med min praktik känner att jag lärt mig en hel del och tiden har gått fort !

Siljanssågen

Igår var jag där 9-15 och idag 9-16.
Jag har lärt mig mer om fakturor och sorteringar och jag har idag gjort många fakturor på egenhand med min handledare på sidan av bara. Det går väldigt bra och igår gjorde vi även iordning för en konferens som skulle vara så vi fixade med fika och ställde i ordning. 


Siljanssågen

Igår var första dagen på siljanssågen i reception. Mina tider var 9-14.
Jag fick börja med att öppna post och sortera fakturor, sen fick jag lära mig hur dom skannade in fakturorna och all procedur därefter. Det var ganska svårt och krångligt med alla siffror men jag lär mig nog det ju mer jag gör det eftersom jag aldrig hållit på med faktur och sånt. Dom får in ca 100 olika faktur per dag så det är en del att göra.

RSS 2.0