Zornmuseet

I torsdags på Zornmuseet satt jag mest och höll på vid datorn. Dom har börjat med en butik på internet nu där man kan beställa saker från museet så jag satt och höll på med den en del. Sen la jag ut en bok på tradera och paketera en annan bok. Jag ringde även och beställde plasttuber till Zorn och tog hand om en bokning över telefon. Var nervöst men det gick bra! Idag har jag mest suttit med nätbutiken igen, lagt in nya varor, skrivit information osv. sen har jag varit och sorterat saker i arkiven, varit på vinden och kollat när en man skulle mäta och fota lite kläder, sen svarat på lite mejl, bokningar, och de jag brukar göra. Haft fullt upp båda dagarna som vanligt vilket är jätte kul. Känner hur jag kommer in i arbetet mycket mer och blir mer bekväm så det känns bra !

Zornmuseet

I torsdags jobbade jag mest med hemsidan då vi tänkte uppdatera den engelska delen av den, men det krånglade massor så det tog lite tid och vi kunde inte få till det. Det är tydligen inte första gången den krånglar och inte vill publicera saker så det var lite drygt. Att hålla på med de tog ungefär hela tiden men jag satt också med lite mail och bokningar som kommit in. Senare på torsdagen kom min feber tillbaka igen så blev sängliggandes på fredagen.

Zorn museet

Jag var på zorn museet full tid både torsdag och fredag och jag fick göra en hel del båda dagarna! I Torsdags fick jag sortera arkivsaker och sätta in bilder i pärmar, jag fick svara på mail och fixa bokningar som kommit och avbokats och sen höll jag på med en hel del post utskick till hotell i sälen, älvdalen och tällberg med affisher om Lars Jonsson utställningen som är nu. Hade saker att göra hela dagen så tiden gick väldigt fort och det har varit väldigt lärorikt. I Fredags hade jag också massor att göra. Jag började med att svara på mail och fick göra lite test bokningar i deras bokningssystem blå boken som är ett bokningssystem som är gjort för museum. Sen fick jag fixa lite på hemsidan med bilder och sånt, skickat lite mer post, lagt in saker i arkiven, hållit på med press urklipp, då skulle man kolla igenom tidningar och se om man hittade något om Zorn eller Zornmuseet och sen klippa ut de för att spara, jag fick också rulla lite affisher och fick en liten rund tur i valven för att se de. Jätte kul att ha så mycket att göra hela tiden så man slipper sitta och rulla tummarna och vänta på att tiden ska gå. Dom här dagarna har tiden gått jätte fort och jag får verkligen lära mig hur saker fungerar där. Zorn är det mest lärorika stället jag varit på under mina perioder, här får man göra saker, dom har uppgifter åt en när man kommer och ja, det är väldigt kul.

RSS 2.0