Zornmuseet

I Torsdags var första dagen på Zornmuseet och jag började klockan ett och slutade halv fem. Jag trivdes jätte bra och tror jag kommer få det roligt här. Jag och Håkan satt och gick igenom målen med praktiken och hade lite prat om organisationsplan, olika roller osv. så jag skulle få lite bättre koll. Sen höll vi på med lite mail och efter de fick jag sitta och lägga in lite priser och sånt på datorn för en utställning jag tror ska vara. Så jag hade fullt upp hela dagen och tiden gick fort. På natten där åkte jag på magsjuka, så blev inget på fredagen. Tråkigt tycker jag för vi hade mycket planerat för Fredagen jag skulle göra.

Mora parken

Igår var det väldigt lugnt, var med Marina som inte kan så mycket av receptionsjobbet så det blev mest att bara sitta. Idag har jag gjort några nycklar och sen har jag bara suttit för var med Marina igen.

Mora parken + turistbyrån

Igår var jag på parken från åtta till strax efter tre med Hannes. Äntligen har jag fått lära mig och gjort lite saker! Jag fick lägga in massor av bokningar som kommit från online sidorna som skulle in i systemet , alltså som en vanlig bokning, satt med det länge så tillslut kunde jag själv. Jag svarade även lite i telefon, gjorde några incheckningar och fixade nyckelkort. Hade en väldigt bra dag där igår som gav en hel del. Idag var jag på turistbyrån i Mora från 10-14. Det var skit segt, kom in ca 3 personer på hela dagen och 8 telefonsamtal så vi gjorde ingenting. Det bruka inte vara så lugnt men nu är de julskyltningar folk drar sig till istället så det hände absolut ingeting alls.

Mora parken

Idag hade jag praktik från tolv till strax efter tre. Gjorde ingenting alls för dom hade mest telefon samtal. Imorgon börjar jag åtta.

RSS 2.0