Mora parken

Idag var jag bara där några timmar pga mitt mående efter olyckan. Gjorde ingenting alls idag, det vara bara Marina där när jag var där och hon är inte ordinarie i reception hon är också rätt ny så det var lugnt.

Mora parken

I torsdags var jag där från 12-19.30 och i fredags 8-12- båda dagarna utan någon rast. På torsdagen satt jag först bara och kollade på men från klockan tre var jag där med Hannes och då fick jag iallafall göra lite saker, jag fick sitta och prova på bokningssystemet, jag fick en rundvandring och lite så. Han ville lära mig och lät mig göra saker så då blev det lite roligare. På fredag gjorde jag ingenting, satt och kollade på när Madde jobbade.

Mora parken

I fredags var jag på Mora parken från 8-16. Var med Lisa nästan hela dagen vilket var kul. Fanns absolut ingenting att göra, ingen incheckning eller utcheckning eller bokning jag kunde ta. Nästa vecka ska jag vara där: Torsdag: 12-19.30 Fredag: 8-12

Mora parken reception

Idag var jag i receptionen på Mora parken från 13-16.30. Imorgon ska jag vara där från 08-16. Har mest gått med och kollat på idag, inte gjort något själv eller lärt mig något. Jag och Jessica (handledaren idag) fixade fika till en konferens som var annars har det varit lugnt idag. Får se vad som sker imorgon!

RSS 2.0